23 Nisan Ulusal Egemenlik Anaokulu
Gülbaharhatun Mah. Mustafa Satan Cad. 6.Sokak No 9 TOKAT/MERKEZ

VİZYON

"Çocukların büyük işler başarmak için gerekli gücün kendinde olduğunu fark etmesini sağlamaktır."

MİSYON

Çocukların yaparak, kendi baskı altında hissetmeden özgürce hareket edebilecekleri bir eğitim ortamı hazırlamak. Çocukların etkinliklerine müdehalenin onların ufkunu daraltacağı düşüncesi ile özgün çalışmalara ağırlık vererek çocukların kendilerini gerçekleştirmesini sağlamak. Tam meslek ve kişisel bilgimizi, gücümüzü, çocuk için çocuklarla birlikte aileleri de dahil ederek kullanmak. Çocukların bireysel farklılıklarını dikkate alan eğitim anlayışı benimsemek. Kendisiyle ve çevresiyle barışık, yaratıcı düşünen, kendine güvenen, mücadeleci, hayata karşı duruşu güçlü, çalışkan bireyler yetiştirmek. Eğitim-Öğretimde öğrencilerimizin tüm duyularına hitap ederek, kalıcılığı sağlamak, doğru davranışları pekiştirip yanlış davranışları düzeltmek. Ailelerin çocuklarını tanımaların yardımcı olmuk, "Çocuk anne-babanın kopyası değil, aynasıdır." düşüncesiyle çocukların bir birey olduğunu ama onlardan etkilendiğini anlatmak.

Öğretim Şekli : İKİLİ

İKİLİ